De interne communicatie geregeld door middel van een gebruiksvriendelijke intranet

 

Als marketing en communicatie bureau, worden wij vooral benaderd om plannen, concepten en ontwerpen te maken voor de externe communicatie van organisaties. Je zou bijna vergeten dat ook de interne communicatie van groot belang is. Momenteel zijn wij druk aan de slag met een intranetpagina: deĀ interne web omgeving voor de medewerkers van eenĀ organisatie.

 

De klant heeft aangegeven het belangrijk te vinden dat de medewerkers op een eenvoudige manier de juiste documenten kunnen vinden en zich vrij voelen om informatie met elkaar te delen.

 

Bij het opstellen van de wireframe zijn daarom alle benodigde functionaliteiten in kaart gebracht. Naast de gebruiksvriendelijkheid, is de pagina is zo vormgegeven dat er ruimte is voor kennisdeling. Denk hierbij aan een actief discussieplatform en de mogelijkheid tot het plaatsten van reacties onder afbeeldingen en nieuwsberichten.

 

Bij de vormgeving van de pagina wordt nauw samengewerkt met de eindgebruikers van de intranetpagina. Dit resulteert in interessante inzichten en leuke gesprekken. Met behulp van de feedback van de medewerkers ontstaat er een platform wat breed gedragen wordt binnen de organisatie. Dit gaat uiteindelijk het gebruik van de intranetpagina ten goede komen. De bouw van de intranetpagina is inmiddels in volle gang.

 

Heb je als bedrijf, organisatie of instelling ook behoefte aan doelgerichte communicatie? Bel de buren in Den Bosch voor een vrijblijvende afspraak en maak ’t met de buren. Wij zorgen voor de koffie en klets of thee met krans: (073) 623 21 15.

 

Deel dit nieuwsbericht via social media:

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter